ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ PROTOTYPA;

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο από το 2006 προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις 3D Printing και 3D Scanning στην Ελλάδα.
Εξασφαλίζουμε την άριστη σε ποιότητα και λεπτομέρεια προτυποποίηση των σχεδίων σας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

e-banner-espa

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 3D PRINTING

Η εξειδίκευση, η τεχνογνωσία, η εμπειρία, η τεχνολογία αιχμής και το πάθος μας για τον τρισδιάστατο κόσμο προσφέρουν υψηλής ποιότητας και ακρίβειας 3D εκτυπώσεις άμεσα και σε ανταγωνιστικές τιμές.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 3D SCANNING

Το υψηλής ακρίβειας και λεπτομέρειας laser 3D Scanner που διαθέτουμε επιτρέπει στην αποτύπωση και ψηφιοποιήση και των πιο απαιτητικών αντικειμένων για περαιτέρω επεξεργασία και/ή τη δημιουργία 3D μοντέλων.

Στην Prototypa διαθέτουμε πιστοποιήσεις εγγύησης ποιότητας υπηρεσιών και διαχείρισης διασφαλίζοντας έτσι το υψηλά σταθερό επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών στους πελάτες μας. Αυτό διασφαλίζει και τη δυνατότητα να προσφέρουμε τις υπηρεσίες 3D Printing & 3D Scanning στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Η τεχνογνωσία μας επισφραγίζεται με τη συνεργασία μας με την κορυφαία εταιρεία “3D Systems” και τη διάθεση των προϊόντων της μέσω της Prototypa.

e-bannerespa