Η πολυετής παρουσία της Prototypa στον κλάδο και η τεχνογνωσία εξασφαλίζει άριστης ποιότητας υπηρεσίες 3D εκτύπωσης και 3D σάρωσης, πάντοτε σε ανταγωνιστικές τιμές!


3D PRINTING

Η εμπειρία και τεχνογνωσία των 13 χρονών έκανε την Prototypa να ξεχωρίσει στον κλάδο της 3D εκτύπωσης και να σταθεί πρωτοπόρος στις τρισδιάστατες εκτυπώσεις χρησιμοποιώντας υψηλής τεχνολογίας 3D printers για την άμεση εξυπηρέτηση ακόμα και των πιο απαιτητικών σχεδίων.

Με τα συστήματα τελευταίας τεχνολογίας κεριού και ρητίνης επιτυγχάνουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα κρατώντας ανταγωνιστικές τις τιμές μας.


3D SCANNING

Το υψηλής τεχνολογίας 3D laser Scanner της εταιρείας Prototypa μπορεί να ικανοποιήσει τους πιο φιλόδοξους και απαιτητικούς σας στόχους, συνδυάζοντας υψηλά επίπεδα ακρίβειας και ανάλυσης (0,006-0,008mm).

Προσφέρουμε επίσης τη δυνατότητα παροχής της υπηρεσίας μας και στο χώρο σας (κατόπιν συνεννόησης). Τα αντικείμενα σας ψηφιοποιούνται σε ακριβή, λεπτομερή και 3D δεδομένα για την περαιτέρω επεξεργασία τους, με τη μορφή αρχείων .stl.

Υψηλή Ποιότητα Υπηρεσιών – Εξυπηρέτηση Πελατών – After Sales Service