Από το 2006 χάρη στη δική σας υποστήριξη και εμπιστοσύνη προσφέρουμε καθημερινά υψηλού επιπέδου ολοκληρωμένες 3D υπηρεσίες και συστήματα 3D εκτύπωσης.

Επενδύοντας τόσο σε ανθρώπους με εξειδικευμένες γνώσεις, όσο και στα εξαιρετικά μηχανήματα της 3D Systems, καταφέρνουμε να προσφέρουμε πάντα σταθερά στους πελάτες μας λύσεις και υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας.

Το 2016 αποτελεί ορόσημο για την εταιρεία μας, καθώς εξυπηρετούμε στην Ελλάδα τους πελάτες μας, προσφέροντας πρωτοποριακές υπηρεσίες στον τομέα του 3D Scanning.

Με τα υψηλής ευκρίνειας 3D Scanner που διαθέτουμε ψηφιοποιούμε πλέον τα δικά σας φυσικά αντικείμενα σε λεπτομερή 3D αρχεία σε μορφή STL.

Γνωρίζουμε καλά ότι κάθε πελάτης έχει μοναδικές ανάγκες, γι’ αυτό διαθέτουμε ευελιξία προκειμένου να βρούμε την καλύτερη λύση που εξυπηρετεί την κάθε εργασία ξεχωριστά.

Ανανεώνουμε και αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διαθέτουμε παρέχοντας ολοκληρωμένες “τρισδιάστατες” υπηρεσίες και αντιμετωπίζοντας κάθε σχεδιαστική πρόκληση!

Σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία 3D Systems διαθέτουμε στην ελληνική αγορά τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα:

3D printer Projet 1200
Σειρά ProJet MJP 2500
Σειρά ProJet MJP 3600
Σειρά ProJet MJP 3600W

Το εξουσιοδτημένο τμήμα Service & Υποστήριξης είναι διαθέσιμο να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε οποιαδήποτε δυσκολία αντιμετωπίσετε στην τέχνη της 3D εκτύπωσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας τα στοιχεία της παρακάτω φόρμας.